Povestea Complexului Grandly

Povestea noastra este simpla: Am construit Complexul Grandly pentru ca ne-am dorit un loc in care oamenii sa se simta bine primiti, sa se simta confortabil si sa beneficieze de preturi echilibrate nevoilor lor.

Restaurantul Nobless

Restaurantul Nobless l-am gandit ca pe un loc intim, in care se pot organiza mese festive diverse si in care clientii sa se simta excelent. Si ne bucuram ca am realizat acest lucru pentru ca am fost deja “partasi” la sedinte de tip team building, la mese festive organizate la lansari de produse, la cocktailuri party, nunti, sere dansante, majorate si alte aniversari. Si pentru ca multora le-a placut si menul nostru am inceput sa avem cereri de platouri pentru aniversari acasa si la birouri.

Hotelul Grandly

Ne-am dorit sa cream si in hotelul nostru, Grandly, o atmosfera placuta, astfel incat turistii cazati la noi, sa se poata bucura de liniste si sa se simta excelent. Ca atare, un prim pas a fost sa il separam, prin constructie, de restaurant. Urmatorii pasi au fost in dorectia dotarii si a facilitatilor pe care le oferim. Faptul ca avem turisti care revin ne dovedeste ca reusim sa cream si in cadrul hotelului aceeasi atmosfera prietenoasa si pozitiva pe care ne-am propus-o si ca toti clientii nostri se simt foarte bine.

Ce ne defineste

Unii spun ca succesul nostru se datoreaza faptului ca localizarea Complexului Grandly este in Galati, oras care are o perspectiva prospera din punct de vedere economic, comercial si turistic, datorita localizarii langa Dunare si a faptului ca este la granita cu Republica Moldova.

Noi consideram ca “Omul sfinteste locul” si ca atunci cand pui pasiune si pe primul loc in prioritatile tale sunt clientii, cand primele investitii le faci pentru ca ei sa se simta excelent, cand ai grija sa aiba tot ce isi doresc si sa fie serviti cu drag, atunci totul merge spre bine de la sine. De aceea am ales pentru Complexul Grandly si sloganul “Un loc in care iti doresti sa fii!”

 

Iti multumim ca ne-ai vizitat website-ul si te invitam la noi!

Aboneaza-te la Newsletter