Restaurantul Nobless din cadrul Complexului Grandly Galati are o capacitate de circa 100 de locuri si este amenajat astfel incat sa asigure un cadru optim pentru reusita evenimentelor pe care oaspetii nostri doresc sa le organizeze.

Complex Grandly

Tipuri de evenimente si decoratiuni

Indiferent ca este nunta, botez, onomastica, majorat, cocktail party sau masa festiva organizata de o firma, restaurantul poate fi amenajat strict pe cerinta clientilor nostri, astfel incat sa se creeze cadrul adecvat tipului de eveniment. Am tinut cont si de faptul ca gusturile difera in ce priveste cromatica, asa ca avem pregatite decoratiuni diverse, de mai multe nuante, astfel incat clientii nostri sa poata alege ce le place mai mult.

Tipuri de menu

Suntem pregatiti, de asemenea, sa realizam meniuri complete, savuroase si proaspete adecvate. Si in acelasi timp suntem flexibili in alegerea acestora de catre clienti. De exemplu, pentru un majorat sau un cocktail party stim deja ca oamenii prefera bufetul suedez si avem in menu preparate variate, reci sau calde, care pot sprijini cu succes un astfel de eveniment. Pentru o nunta sau un botez, oamenii prefera aperitiv, unul sau doua feluri principale si desert. Bineinteles ca bucatarii nostri sunt pregatiti si pe aceasta directie. In pagina Meniu” puteti vizualiza o parte din menul nostru

Complex Grandly
Complex Grandly

Asiguram – GRATUIT:

  •  Consultanta  in organizarea evenimentului: avand experienta in organizarea de evenimente, ne bucura sa oferim gratuit consultanta clientilor nostri in legatura cu alte servicii necesare reusitei evenimentului lor.  Pentru a le fi si mai usor, am incheiat contracte de colaborare cu florarii, DJ, fotografi sau cofetarii, fara a le impune clientilor sa ii aleaga neaparat pe acestia.
  • Camera gratuita mirilor in noaptea nuntii: Pentru ca in cadrul complexului avem si hotel, intotdeauna oferim gratuit o camera pentru o noapte clientilor nostri care isi organizeaza nunta la restaurantul nostru
  • Décor sala – avem pregatite decoratiuni in mai multe variante cromatice
  • Coordonator eveniment – stim ca este necesar ca o persoana sa poata sa tine sub control intregul eveniment si daca s-ar ocupa de acest aspect unul din clienti, nu s-ar mai distra, asa ca desemnam o persoana din personalul nostru care are grija ca totul sa mearga “ca pe roate”

Daca vrei sa organizezi un eveniment, te invitam sa ne suni, sa ne spui ce iti doresti si te ajutam cu mare placere!

Aboneaza-te la Newsletter